Säljare

Tillbaka till lediga tjänster

Dina arbetsuppgifter

Som försäljare kommer du att sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.

Om dig

Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar. Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus . Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig . Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef. Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .

Körkort

Körkort B och tillgång till egen bil krävs

Skicka in din ansökan här

Ansök direkt via vårt formulär

Fyll i alla fält
Ja Nej


Ja Nej


Ja Nej


Ja Nej


Omgående En till två veckor En till tre månaderEndast PDF, Bild eller Word är tillåtet.Jag samtycker med Clean clouds policy om personuppgifter.* Läs vår policy